Kontakt Borger- og retssikkerhedschefen

Skatteforvaltningens Borger- og retssikkerhedschef
Copenhagen Towers 1, Hannemanns Alle 25
2300 København S

Telefon 72 22 25 25

E-mail: retssikkerhed@skatteforvaltningen.dk 

Telefonen er åben mandag-fredag kl. 9-14.

Bemærk, at når du sender en mail til Borger- og retssikkerhedschefens mailadresse, er den ikke krypteret. Hvis din mail indeholder følsomme personoplysninger, cpr-nummer, oplysninger om private forhold eller øvrige oplysninger, som bør beskyttes, anbefaler vi, at du sender den krypteret og ikke som almindelig mail. Dette kræver, at du selv har en sikker e-mail konto. Du kan læse om sikker e-mail på NemIDs hjemmeside, hvor du også kan bestille og installere sikker e-mail.

Som borger kan du alternativt sende følsomme personoplysninger ved at logge på TastSelv Borger her og sende en besked. Du skal logge på med NemID.

Som virksomhed kan man som alternativ til at anvende sikker e-mail logge på TastSelv Erhverv på www.skat.dk og sende en besked. Du skal være opmærksom på, at der ikke endnu findes en direkte sluse på TastSelv Erhverv til Borger- og retssikkerhedschefen. Du skal derfor vælge den sluse, som passer bedst til din henvendelse. I det felt, hvor du skriver din besked, bedes du indledningsvis skrive "Att.: Borger- og retssikkerhedschefen", da dette er med til at sikre, at din besked hurtigere bliver visiteret til Borger- og retssikkerhedschefen.

Bemærk, at Borger- og retssikkerhedschefen så vidt muligt sender breve til borgere og virksomheder via Digital Post (e-Boks).